Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shëndeti

Rrushi dhe Shëndeti

Kalaveshi i rrushit ka formën e zemrës. Secila kokërr e rrushit ka formën e qelizave të gjakut dhe shkencërishte është dokumentuar se hekuri luan një rrol të rëndësishem për qelizat e gjakut dhe për zemrën e që rrushi është i pasur me të. Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?" (Kur'ani Fisnik Surja Rrahman) Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë. Burimi : www.facebook.com/MjeksiaIslame

Çka është shëndeti ?

 Çka është shëndeti ? Shëndeti është mirëqenia e plotë fizike,mentale dhe sociale dhe jo vetëm mungesa e sëmundjes.  cka eshte shendeti,cfare eshte shendeti, cka quajme shendet, shendeti ne shqip, ceshte shendeti, shendeti sipas OBSH-se, OBSH shendeti, qka quajme shendet, cfare quajme shendet

Çka është arsimimi shëndetsor ?

Çka është arsimimi shëndetsor  ? Arsimimi shëndetësor ë shtë një fitim sistematik i njohurive për shëndetin dhe për mbrojtjen shëndetsore. ceshte arsimimi shendetesor, cka eshte arsimimi shendetesor, cfare eshte arsimimi shendetesor, arsimim shendetesore, qka eshte arsimimi shendetesor, arsimimi shendetesor shqip, c'eshte arsimimi shendetesor

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more