Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kontinentet

Cilat janë 7 kontinentet e botës ?

Cilat janë 7 kontinentet e botës ? 7 kontinentet e botës janë :Azia, Afrika, Amerika Veriore, Amerika Jugore, Antarktida, Evropa, Australia. cilat jane kontinentet e botes,7 kontinentet e botes, bota kontinentet,cilat jane kontinentet e botes, cilat jane kontinentet e botes, sa kontinente i ka Bota, bota kontinentet, sa kontinente i ka bota, cilat jane kontinentet e tokes, 7 kontinentet e Tokes

Sa kontinente i ka Toka dhe cilat janë ?

 Sa kontinente i ka Toka dhe cilat janë ? Toka i ka 7 kontinente dhe janë: Azia, Afrika, Amerika Veriore, Amerika Jugore, Antarktida, Evropa, Australia. sa kontinente i ka Toka, bota, kontinentet e botes, cilat jane,cilet jane, kontinentet e botes, kontinentet e tokes, toka kontinentet, 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more