Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Qelbi. Show all posts
Showing posts with label Qelbi. Show all posts

Çfarë është abscesi ?
Çfarë është abscesi ?
  
Abscesi është inflamacion i qelbosur akut i lokalizuar, i cili mund të zhvillohet në indin nënlëkuror, por edhe në indet e thella dhe në organe të brendshme.

qka eshte abscesi,absecet shqip,qka jane absceset,absces shqip,cfare eshte abscesi 
loading...

Namazi

Syzat