Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjersha për 7 marsin

Vjershë për 7 marsin

Vjershë për 7 marsin

Na erdhi dhe 7- Marsi
oh sa gëzim
me lule mbushi
gjithë vendin tim

Fëmijët e vegjël
shumë të gëzuar
të gjithë vrapojnë
Me buqeta në duar

Të gjithë vrapojnë
kush e kush më parë
për t'i dhuruarlulet
Mësueses së parë.


Ja edhe disa Vjersha per 7 marsin kliko mbi titullin e seciles:


Vjershë për 7 marsin  nga Medinë Osmani Vjershë për 7 marsi  nga Jehonë Meholli Vjershë për 7 marsin  nga Brikenë Meha

vjersha per 7 marsin,7 marsi vjershe,vjersha per 7 mars

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more