Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Nervi trigeminus

Cilat janë funksionet e nervit trigeminus ?

Funksionet e nervit trigeminus janë: inervimi senzitiv i lëkurës së fytyrës, senzibiliteti i fytyrës dhe gojës dhe 2/3 e përparme të gjuhës(n.lingualis), kornesë dhe konjuktivës si dhe inervimi motorik i muskujve përtypës. nervi trigeminus shqip,cka inervon nervi trigeminus,funksioni i nervit trigeminus,kend e inervon nervi trigeminus,inervim,funksion,neurologjia

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more