Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kënaqësia. Show all posts
Showing posts with label Kënaqësia. Show all posts

Kënaqësia dhe lumturia

Kënaqësia shpesh gjendet në përjetimin e gjërave të reja, kurse lumturia gjithmonë gjendet në kënaqjen me gjërat e vjetra. Arsim Jonuzi
Kënaqësia shpesh gjendet në përjetimin e gjërave të reja, kurse lumturia gjithmonë gjendet në kënaqjen me gjërat e vjetra. Arsim Jonuzi

Namazi

Syzat