Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vullneti

Çka është vullneti ?

1. Aftësia që ka njeriu si veti të brendshme dhe këmbëngulja e tij për të arritur një qëllim a synim të caktuar, për të plotësuar një dëshirë ose për të kapërcyer vështirësitë e pengesat me përpjekje të vetëdijshme, me vendosmëri, me durim etj. Me vullnet të fortë (të çeliktë, të hekurt, të paepur, të papërkulur). Me vullnet të dobët. Forca e vullnetit. Njeri me vullnet. Ka vullnet. Humbi vullnetin.   2. Dëshirë për të arritur një qëllim a synim të caktuar; fuqi ose mundësi për të bërë diçka në përputhje me dëshirat. Vullnet i patundur. Vullnet i fundit i dikujt dëshira që shpreh dikush përpara vdekjes. Ia plotësoi vullnetin dikujt. Bën sipas vullnetit të vet. I dikton vullnetin e tij. Përfaqëson vullnetin e popullit . Është jashtë vullnetit tonë. Nuk varet nga vullneti ynë. U martua me vullnetin e vet. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi, vullneti,vullnet,Çka është vullneti ?,qka eshte vullneti,ceshte vullneti,cfare eshte v

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more