Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Nocioni

Çka është Nocioni?

Çka është Nocioni? 1. filoz. Nocioni është formë themelore e mendimit, në të cilën pasqyrohen tiparet më të përgjithshme dhe më thelbësore të sendeve e të dukurive të realitetit objektiv, koncept. Nocione abstrakte (sendore). Nocioni i materies (i kohës, i hapësirës). Nocioni i trekëndëshit (i prizmit). Nocioni i klasës (i shtetit). Nocioni themelor (shkencor) i luftës së klasave. Fjala dhe nocioni.  2. Nocioni është p ërfytyrimi ose mendimi që kemi për diçka; njohuri e thjeshtë ose fillestare, ide. Nocione të thjeshta (të plota). Sa për të formuar një nocion. Nuk e ka nocionin e diçkaje.  qka eshte Nocioni ,Cka eshte Nocioni ,ceshte Nocioni,cfare eshte Nocioni ,qeshte Nocioni,definicioni Nocioni, perkufizimi Nocioni,shpjegimi Nocioni,qka kuptojm me Nocion, qka nenkuptojm me Nocion ,nenkuptimi Nocioni, kuptimi i fjales Nocion 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more