Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pedoskopia

Çka është Pedoskopia ?

Pedoskopia është metodë për regjistrimin dhe identifikimin e përsonave në bazë të gjurmëve të vijave papilare (shenjave) që gjenden në shputat e këmbëve të njeriut.   eng/en: pedoscopy ceshte pedoskopia,cfare eshte pedoskopia,pedoskopia shqip,cka quajme pedoskopi,cfare eshte pedoskopia

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more