Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gjuha. Show all posts
Showing posts with label Gjuha. Show all posts

Ç’është gjuha?


Ç’është gjuha?

Gjuha është mjeti më i përsosur dhe më i rëndësishëm që njeriut i shërben për komunikim.

qka eshte gjuha,qeshte gjuha,qka quajme gjuhe,qka kuptojme me gjuhe,gjuha shqipÇ’është gjuha?

Gjuha është mjeti më i përsosur dhe më i rëndësishëm që njeriut i shërben për komunikim.

qka eshte gjuha,qeshte gjuha,qka quajme gjuhe,qka kuptojme me gjuhe,gjuha shqip


Gjuha dhe rëndësia e sajMe anë të gjuhës njerëzit merren vesh.
Gjuha është mjeti kryesor për ta kuptuar njëri-tjetrin.
Njerëzit gjuhën e kanë si mjet për marëdhënie ndërmjet tyre, për shprehjen e mendimeve, dëshirave dhe të nevojave, si dhe për organizimin e jetës dhe të punës.
Çdo komb e ka gjuhën e vet.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,gjuha,gjuha,komunikimi,komunikimet
 


Me anë të gjuhës njerëzit merren vesh.
Gjuha është mjeti kryesor për ta kuptuar njëri-tjetrin.
Njerëzit gjuhën e kanë si mjet për marëdhënie ndërmjet tyre, për shprehjen e mendimeve, dëshirave dhe të nevojave, si dhe për organizimin e jetës dhe të punës.
Çdo komb e ka gjuhën e vet.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,gjuha,gjuha,komunikimi,komunikimet
 

Si mund të jetë gjuha ?

Si mund të jetë gjuha ?

Gjuha është e folur dhe e shkruar.
 
Gjuha e folur përdor tingujt e të folurit.

Gjuha e shkruar përdor shkronjat.


si mund me qene gjuha, si eshte gjuha, si mund te jete gjuha, gjuha e shkruar, gjuha e folur, gjuhe shqipe
Si mund të jetë gjuha ?

Gjuha është e folur dhe e shkruar.
 
Gjuha e folur përdor tingujt e të folurit.

Gjuha e shkruar përdor shkronjat.


si mund me qene gjuha, si eshte gjuha, si mund te jete gjuha, gjuha e shkruar, gjuha e folur, gjuhe shqipe

Çka është gjuha ?

Çka është gjuha ?

Gjuha është mjeti më i rëndësishëm dhe më i përsosur që njerëzit e përdorin në komunikim.

Me anë të gjuhës, njerëzit çdo ditë pranojnë ose japin informata, pra kryejnë nevojat e tyre të përditshme.

ceshte gjuha, cfare eshte gjuha, ceshte gjuha, per cfare sherben gjuha, c'eshte gjuha, qka osht gjuha, qfare eshte gjuha, qka eshte gjuha
Çka është gjuha ?

Gjuha është mjeti më i rëndësishëm dhe më i përsosur që njerëzit e përdorin në komunikim.

Me anë të gjuhës, njerëzit çdo ditë pranojnë ose japin informata, pra kryejnë nevojat e tyre të përditshme.

ceshte gjuha, cfare eshte gjuha, ceshte gjuha, per cfare sherben gjuha, c'eshte gjuha, qka osht gjuha, qfare eshte gjuha, qka eshte gjuha

Namazi

Syzat