Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është gjuha ?

Çka është gjuha ?

Gjuha është mjeti më i rëndësishëm dhe më i përsosur që njerëzit e përdorin në komunikim.

Me anë të gjuhës, njerëzit çdo ditë pranojnë ose japin informata, pra kryejnë nevojat e tyre të përditshme.

ceshte gjuha, cfare eshte gjuha, ceshte gjuha, per cfare sherben gjuha, c'eshte gjuha, qka osht gjuha, qfare eshte gjuha, qka eshte gjuha
loading...
Çka është gjuha ?

Gjuha është mjeti më i rëndësishëm dhe më i përsosur që njerëzit e përdorin në komunikim.

Me anë të gjuhës, njerëzit çdo ditë pranojnë ose japin informata, pra kryejnë nevojat e tyre të përditshme.

ceshte gjuha, cfare eshte gjuha, ceshte gjuha, per cfare sherben gjuha, c'eshte gjuha, qka osht gjuha, qfare eshte gjuha, qka eshte gjuha
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat