Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Virozat

Mbërrijnë virozat e stinës, Mjekët: Ja si mbrohen të vegjlit

Gjatë këtyre ditëve janë vëne re ndryshime të shpeshta të temperaturës. Sa janë të rrezikuar fëmijët për t'u prekur nga virozat? Më ndryshimin e shpeshtë të temperaturave jemi të gjithë të riskuar të prekemi nga virozat, duke qenë se luhatjet e temperaturave janë goxha të mëdha. Përveç kësaj jemi edhe në sezonin e virozave. Kështu që ekziston mundësia për t'u prekur nga virozat e stinës.   Cilat janë rrugët që mund t'i marrim këto viroza?  Rrugët që mund ti marrim janë nëpërmjet ajrit, sepse viruset qarkullojnë ajrin që ne thithim. Vendet më të rrezikshme janë vendet e mbyllura, si baret, lokalet ku qëndrohet për një kohë të gjatë dhe ka shumë persona. Por edhe qëndrimi në një ambient më personat që janë të prekur nga virozat. Nëntori njihet si muaji i shpërthimit të virozëve, a është përcaktuar se cili tip po qarkullon? Jemi në sezonin e virozave. Por nuk mund të përcaktoj se cili grip. Normalisht ai që ekziston çdo vit, pavarësisht mutacioneve që virusi pëso

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more