Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Lojra

Shkarko Lojra dhe Kuize

Kliko mbi titullin e lojës apo kuizit Pastaj për çdo lojë apo kuiz keni këto opcione sikur në foto  Tek opcioni embed code mund ta merrni kodin e lojës dhe ta postoni në blogun apo faqen tënde. Tek opcioni download zip package mund ta shkarkoni lojën në kompjuterin tuaj, si dhe tek opcioni post game to my site është opcion nëse e keni të lidhur faqen me kompaninë përkatëse. Kuize nga Anatomia Anatomia e këmbës - Pjesa e parë Muret e kanalit inguinal Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë Nervat kranial apo nervat e kokës Organet e Njeriut Human Anatomy & Physiology - part one Human Anatomy and Physiology - part two Kuize nga Gjuha Angleze Kuizi Gjuha angleze - pjesa e parë Kuizi Gjuha angleze - pjesa e dytë Kuizi Gjuha angleze - pjesa e tretë Kuizi Gjuha angleze - pjesa e katërt Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e dytë Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e tretë Emrat e kafs

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more