Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label CEFTA. Show all posts
Showing posts with label CEFTA. Show all posts

Çka është CEFTA ?

Çka është  CEFTA ?

CEFTA (Central European Free Trade Agreement) është një marrëveshje e tregtisë së lirë në të cilën marrin pjesë tetë vende të rajonit të Ballkanit Perëndimor: Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia dhe Moldavia.

Marrëveshja e parë e CEFTA-s u nënshkrua nga Polonia, Hungaria, Çekia dhe Sllovakia ne Dhjetor 1992 dhe hyri në fuqi në Korrik të vitit 1994.

cka eshte cefta, cfare eshte cefta, qka eshte cefta, ceshte cefta, c'eshte cefta,cefta shqip, kur u nenshkrua cefta, vendet e ceftes, cefta dhe vendet e saj, qka osht cefta
Çka është  CEFTA ?

CEFTA (Central European Free Trade Agreement) është një marrëveshje e tregtisë së lirë në të cilën marrin pjesë tetë vende të rajonit të Ballkanit Perëndimor: Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia dhe Moldavia.

Marrëveshja e parë e CEFTA-s u nënshkrua nga Polonia, Hungaria, Çekia dhe Sllovakia ne Dhjetor 1992 dhe hyri në fuqi në Korrik të vitit 1994.

cka eshte cefta, cfare eshte cefta, qka eshte cefta, ceshte cefta, c'eshte cefta,cefta shqip, kur u nenshkrua cefta, vendet e ceftes, cefta dhe vendet e saj, qka osht cefta

Namazi

Syzat