Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çka është CEFTA ? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Çka është CEFTA ?

Çka është  CEFTA ?

CEFTA (Central European Free Trade Agreement) është një marrëveshje e tregtisë së lirë në të cilën marrin pjesë tetë vende të rajonit të Ballkanit Perëndimor: Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia dhe Moldavia.

Marrëveshja e parë e CEFTA-s u nënshkrua nga Polonia, Hungaria, Çekia dhe Sllovakia ne Dhjetor 1992 dhe hyri në fuqi në Korrik të vitit 1994.

cka eshte cefta, cfare eshte cefta, qka eshte cefta, ceshte cefta, c'eshte cefta,cefta shqip, kur u nenshkrua cefta, vendet e ceftes, cefta dhe vendet e saj, qka osht cefta
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •