Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hipovitaminoza C. Show all posts
Showing posts with label Hipovitaminoza C. Show all posts

Skorbuti është pasojë e:

Skorbuti është pasojë e: 
 

a)është pasojë e hipovitaminozës C
b)është pasojë e hipovitamonzës C dhe D
c)është sëmundje vaskulare që nuk ka lidhje me hipovitaminozën D
Skorbuti është pasojë e: 
 

a)është pasojë e hipovitaminozës C
b)është pasojë e hipovitamonzës C dhe D
c)është sëmundje vaskulare që nuk ka lidhje me hipovitaminozën D

Namazi

Syzat