Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label 1 qershori. Show all posts
Showing posts with label 1 qershori. Show all posts

Poezi për 1 qershorin nga Rrezarta Halimi

1 Qershori!


1 Qershori ja na erdhi,
Me hare dhe valle ,
Zemrat tona na gëzoi,
Plot gëzim, e mall.

O qershor i bukur
mirësevjen ti!
Zemrat na gëzon,
Plot me dashuri.

poezi per 1 qershorin,vjershe per 1 qershorin,vjersha per 1 qershorin,1 qershori vjershe,vjersha dhe poezi per 1 qershor,vjersha 1 qershori,dita e femijeve,ditene e femijeve,festen e femijeve
1 Qershori!


1 Qershori ja na erdhi,
Me hare dhe valle ,
Zemrat tona na gëzoi,
Plot gëzim, e mall.

O qershor i bukur
mirësevjen ti!
Zemrat na gëzon,
Plot me dashuri.

poezi per 1 qershorin,vjershe per 1 qershorin,vjersha per 1 qershorin,1 qershori vjershe,vjersha dhe poezi per 1 qershor,vjersha 1 qershori,dita e femijeve,ditene e femijeve,festen e femijeve

Vjershë për 1 qershorin nga Etrita Aliu''1 QERSHORI''

Një qershori festa jonë
është e bukur si gjithmonë,
të gjithe e presim me padurim
ta festojmë me gëzim.

1 qershori poezi,vjersha per 1 qershorin,1 qershori vjersha dhe poezi,vjersha te ndryshme per qershorin,1 qershori vjershe


''1 QERSHORI''

Një qershori festa jonë
është e bukur si gjithmonë,
të gjithe e presim me padurim
ta festojmë me gëzim.

1 qershori poezi,vjersha per 1 qershorin,1 qershori vjersha dhe poezi,vjersha te ndryshme per qershorin,1 qershori vjershe

Namazi

Syzat