Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shtatëzënia

Çka duhet të konsumohet gjatë shtatzanisë ?

Çka duhet të konsumohet gjatë shtatzanisë ? Eshtë i rëndësishëm një ushqim i shëndetshëm dhe i shumëllojshëm, me fruta dhe perime të freskëta e të lara mirë, ushqime që përmbajnë acid folik, mish dhe peshk të pjekur mirë, duke evituar ushqimet e paketuara, të skuqurat dhe ëmbëlsirat. Eshtë thelbësore të pish shumë ujë, të evitosh duhanin dhe alkolin. Ilaçet apo barnat duhen marrë vetëm kur janë të përshkruara nga mjeku. Lexo më shumë: Acidi folik   shtatzania dhe ushqimi,cka duhet ngrene gjate shtatzanise,shtatzenise,ushqimi gjate shtatzanise,shtatzania dhe ushqimi, cka duhet te hajme gjate shtatzanise  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more