Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ngjarje

Ah! Sikur të marrin mësim njerëzit!

Një mbretit i lidhur në pranga dhe në burg i thotë djali i vet: babi im, si arritëm në këtë gradë, kurse ne ishim ata që sundonim, urdhëronim dhe ndalonim, kishim pushtet dhe pasuri? U përgjigj: ndoshta lutja e dikujt që i kemi bërë padrejtësi na ka sjell në këtë gjendje. Ah! Sikur të marrin mësim njerëzit! Burimi: Bekir Halimi

Edhe njo e fort

Edhe njo e fort E zënë besimtarët rob një ushtarë të esedit, dhe një vëlla Egjiptian e pyet: Ti a je me neve apo me ato tjerët Ushtari esedit: unë jam me juve Egjiptasi: aaa, ne jemi ato tjerët !!! Burimi: Senad Ramadani

A je martuar !?

SubhaAllah Një ditë Omeri radiaAllahu anhu pyeti një burrë: A je martuar !? Ai: Jo Omeri: ose nuk je normal ose je i shthurur(shkon në haram). Burimi: Senad Ramadani

Laptop përdorues: Keni Kujdes!

Një çift humbi djalin e tyre 25 vjeçar në një zjarr në shtëpi me 4 Qershor te vitit te kaluar. Djali i cili kishte diplomuar p ër MBA në Universitetin e Wisconsin-Madison dy javë më parë kishte ardhur në shtëpi për ca kohë. Ai hëngri drekë me babain e tij në shtëpi dhe vendosi për të kthyer mbrapa për të pastruar dhomën e tij në Hotel. Babai i tij i tha për të pritur, për të takuar nënën e tij, para se ai të kthehet për disa ditë. Ai vendosi të marrë një sy gjumë, ndërsa ishte duke pritur nënën e tij për të ardhur në shtëpi nga puna. Pak kohë më vonë fqinjët e tyre thirrën 911, kur panë tym të zi që vinte nga shtëpia. Fatkeqësisht, 25 vjeçari vdiq në një shtëpi te ndërtuar para tre vjetësh. Kjo mori disa ditë hetimi për të gjetur shkakun e zjarrit. Ishte e përcaktuar se zjarri u shkaktua nga laptopi i cili ishte i kyqur gjatë kohes qe djali ishte duke fjetur në shtrat. Kur laptopi ishte në krevat, aparati ftohës i saj nuk ka marrë ajër për të ftohur laptopin dhe kjo

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more