Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Lipaza. Show all posts
Showing posts with label Lipaza. Show all posts

Çka është lipaza ?
Çka është lipaza ?

Lipaza është enzim e cila zbërthen yndyrnat.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni,lipaza,lipazat,lipaza,lipaza,lipaze perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka, cfare roli ka lipaza,cfare funksioni ka lipaza,lipaza roli,funksioni,cili eshte roli i lipazës,lipaza dhe roli i saj.Çka është lipaza ?

Lipaza është enzim e cila zbërthen yndyrnat.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni,lipaza,lipazat,lipaza,lipaza,lipaze perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka, cfare roli ka lipaza,cfare funksioni ka lipaza,lipaza roli,funksioni,cili eshte roli i lipazës,lipaza dhe roli i saj.

Namazi

Syzat