Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Lindje. Show all posts
Showing posts with label Lindje. Show all posts

Kur lindi Serena Williams?

Më 26 shtator 1981 lindi Serena Williams, teniste amerikane.
Më 26 shtator 1981 lindi Serena Williams, teniste amerikane.

Kur lindi Marina Ivanovna Cvetajeva?

Më 26 shtator 1892 lindi  Marina Ivanovna Cvetajeva, shkrimtare ruse.
Më 26 shtator 1892 lindi  Marina Ivanovna Cvetajeva, shkrimtare ruse.

Kur lindi Martin Heidegger?

Më 26 shtator 1889 lindi Martin Heidegger, filozof gjerman.
Më 26 shtator 1889 lindi Martin Heidegger, filozof gjerman.

Kur lindi Thomas Stearns Eliot?

Më 26 shtator 1888 lindi Thomas Stearns Eliot,shkrimtar anglez me origjinë amerikane.
Më 26 shtator 1888 lindi Thomas Stearns Eliot,shkrimtar anglez me origjinë amerikane.

Kur lindi Winsor McCay?

Më 26 shtator 1869 lindi Winsor McCay, strip autor amerikan dhe pionier i filmit të animuar.
Më 26 shtator 1869 lindi Winsor McCay, strip autor amerikan dhe pionier i filmit të animuar.

Namazi

Syzat