Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ibrahim Rugova. Show all posts
Showing posts with label Ibrahim Rugova. Show all posts

Erdhi vjeshta - poezi nga Ibrahim Rugova

Erdhi vjeshta

Erdhi vjeshta erdhi
Vera shkoi përsëri
U zverdh pylli, mali
U tha bari n'vrri

Stinët, u ndrruen stinët
Duket tjetër jetë
Tashti vilen pemët
Dhe rrushi q'a pjekë

Erdhi vjeshta, erdhi
Vera përsëri shkoi
Lulja mori librat

ibrahim rugova, vjersha nga ibrahim rugova, Ibrahim Rugova vjersha shqip,poezi nga presidenti Rugova,shkrime nga, vepra, poezi,vjershe,erdhi vjeshta,vjersha per vjeshten,vjeshta vjersha shqip,vjerha per vjeshte, vjeshta shqip 
Erdhi vjeshta

Erdhi vjeshta erdhi
Vera shkoi përsëri
U zverdh pylli, mali
U tha bari n'vrri

Stinët, u ndrruen stinët
Duket tjetër jetë
Tashti vilen pemët
Dhe rrushi q'a pjekë

Erdhi vjeshta, erdhi
Vera përsëri shkoi
Lulja mori librat

ibrahim rugova, vjersha nga ibrahim rugova, Ibrahim Rugova vjersha shqip,poezi nga presidenti Rugova,shkrime nga, vepra, poezi,vjershe,erdhi vjeshta,vjersha per vjeshten,vjeshta vjersha shqip,vjerha per vjeshte, vjeshta shqip 

Uroj atdheut - poezi nga Ibrahim Rugova

Uroj atdheut

Uroj atdheut tim
Dy pranvera në mot
Uroj atdheut tim
Jetë ma t'mirë në botë.

Uroj-atdheut
Djersë edhe një lumë
Uroj atdheut
T'mira o shumë

Uroj atdheut
Gjithmonë risi
Uroj atdheut

uroj atdheut, ibrahim rugova, vjersha nga ibrahim rugova, Ibrahim Rugova vjersha shqip,poezi nga presidenti Rugova,shkrime nga, vepra, poezi,vjershe
Uroj atdheut

Uroj atdheut tim
Dy pranvera në mot
Uroj atdheut tim
Jetë ma t'mirë në botë.

Uroj-atdheut
Djersë edhe një lumë
Uroj atdheut
T'mira o shumë

Uroj atdheut
Gjithmonë risi
Uroj atdheut

uroj atdheut, ibrahim rugova, vjersha nga ibrahim rugova, Ibrahim Rugova vjersha shqip,poezi nga presidenti Rugova,shkrime nga, vepra, poezi,vjershe

Namazi

Syzat