Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shtëpia në ëndërr

Shtëpia në ëndërr

Shtëpia në ëndërr Nje shtepi ne enderr simbolizon aspekte te karakterit tuaj.Mobilje, dekorimet,dhomat dritaret,orendite etj kane nje rendesi te vecante ne interpretim. - Dyert simbolizojne mundesite te reja para jush.Një derë që hapet për jashtë , nënkupton nevojën tuaj per te qene më të arritshme për të tjerët, ndërsa një derë që hapet në brendësi , tregon dëshirën tuaj për eksplorimin e brendshem dhe të vetë-zbulim. Një dritë pas derë s, sugjeron se ju jeni duke ecur në drejtim të ndriçimit të madh shpirtëror. Dere e mbyllur ose bllokuar , tregon mundësitë që janë mohuar dhe i keni humbur.Diçka ose dikush po bllokon progresin tuaj. Ajo gjithashtu simbolizon përfundimin e një faze projekti. Mbyll deren , tregon se ju jeni të mbyllur veten nga të tjerët dhe ndjenja qe i mbani te pazbuluara.Vet-vleresim i ulet per veten.Ju perplasin deren ne fytyre tregon per aktivitete qe po i injoroni. - Dhomat simbolizojne aspekte te ndryshme te enderruesit - Dritaret nënkupt

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more