Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Semundja subklinike

Kur është sëmundja subklinike ?

Sëmundja është subklinike atëherë kur çrregullimi i shëndetit është i padukshëm për pacientin dhe mjekun. Në këtë shkallë, sëmundja mund të diagnostikohet me ekzaminime laboratorike, psh. me ngritjen e titrit të kundërtrupave ndaj antigjeneve të mikroorganizmave.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more