Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per edukaten

Disa thënie për edukatën

Edukata.

- Nxiti fëmijët për edukatë, që në vegjëli; kështu do të pushojnë sytë në pleqëri.
- Nuk ekziston trashëgimi ma të mirë se sa edukata.
- Njeriu gjallëron edhe pa këmbë e duar, por nuk mundë të jetoj pa zemër dhe pa edukatë.
- I panjohur është ai i cili nuk ka edukatë.
- Edukata është pasuri, shfrytëzimi (përdorimi) është plotësim.
- Njeriut i përket vlera e tij e jo dukja, edukata e tij e jo rrobat.
- Prej njohurive më të mira, ta njohësh veten, ma e mira edukatë është me ja dit hallin vetes.
- Mos i kundërshto ata që janë sipër teje, se te injorojnë këta që janë poshtë teje.

(përkthim)

Ulvi Fejzullahu

Një thënie për edukatën

Njerëzit janë të njejtë para natyrës,edukata i bën të dallohen...

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more