Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Apostrofa. Show all posts
Showing posts with label Apostrofa. Show all posts

Çka është apostrofa

            Çka është apostrofa

Apostrofa është figurë që ndërtohet duke ndërprerë papritur ligjërimin dhe duke iu drejtuar me thirrje një njeriu ose një sendi të personifikuar.
          O mallet e Shqipërisë e ju lisat e gjatë,
          Fushat e gjëra me lule, q’u kam ndër mënd dit’e natë

qka eshte apostrofa,apostrofe,qfare eshte apostrofa,apostrofizmi,apostrofat,apostrofe, cfare eshte apostrofa,çfare eshte apostrofa
            Çka është apostrofa

Apostrofa është figurë që ndërtohet duke ndërprerë papritur ligjërimin dhe duke iu drejtuar me thirrje një njeriu ose një sendi të personifikuar.
          O mallet e Shqipërisë e ju lisat e gjatë,
          Fushat e gjëra me lule, q’u kam ndër mënd dit’e natë

qka eshte apostrofa,apostrofe,qfare eshte apostrofa,apostrofizmi,apostrofat,apostrofe, cfare eshte apostrofa,çfare eshte apostrofa

Namazi

Syzat