Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Konjunktiviti. Show all posts
Showing posts with label Konjunktiviti. Show all posts

Konjunktiviti paraqitet në formën :


Konjunktiviti paraqitet në formën :

a.    Akute, subakute dhe kronike
b.    Akute
c.    Vetëm në formën kronike


Konjunktiviti paraqitet në formën :

a.    Akute, subakute dhe kronike
b.    Akute
c.    Vetëm në formën kronike

Konjunktiviti përveç hiperemisë konjunktivale përcillet me :


Konjunktiviti përveç hiperemisë konjunktivale përcillet me :

a.    Keratit
b.    Iridociklit
c.    Sekret mukoz, mukoseroz ose purulent


Konjunktiviti përveç hiperemisë konjunktivale përcillet me :

a.    Keratit
b.    Iridociklit
c.    Sekret mukoz, mukoseroz ose purulent

Konjunktiviti kronik përkeqësohet nga :


Konjunktiviti kronik përkeqësohet nga :

a.    Kushtet e ndriçimit të dobët
b.    Era, tymi, pluhuri
c.    Të dyjaKonjunktiviti kronik përkeqësohet nga :

a.    Kushtet e ndriçimit të dobët
b.    Era, tymi, pluhuri
c.    Të dyja


Namazi

Syzat