Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vullkanet

Çka janë Vullkanet ?

Çka janë Vullkanet ? Vullkanet janë forma të ngritura në Tokë, të cilat krijohen me shkarkimin e masës së zjarrtë-magmës, gazeve dhe avujve nga brendia e Tokës në sipërfaqe.  Proceset e ndryshme të lidhura me to quhen vullkanizëm. cka eshte vullkani, cfare eshte vullkani,ceshte vullkani,cka kuptojme me vullkani,vullkani shqip, vullkani si kuptim,vullkani definicion,vullkanet definicion

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more