Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Porta hyrese. Show all posts
Showing posts with label Porta hyrese. Show all posts

Kush janë si portë hyrëse tek Ethet Hemorragjike Krime-Kongo ?

Janë mukozat e dukshme (goja, sytë, hunda) dhe lëkura e lënduar (plagët e hapura në lëkurë kur bien në kontakt me gjakun e të sëmurit).

Porta hyrese, Ethet hemorragjike Krime-Kongo, Semundjet Infektive, 
Janë mukozat e dukshme (goja, sytë, hunda) dhe lëkura e lënduar (plagët e hapura në lëkurë kur bien në kontakt me gjakun e të sëmurit).

Porta hyrese, Ethet hemorragjike Krime-Kongo, Semundjet Infektive, 

Kush është portë hyrëse tek tifoja abdominale ?


Kush eshte portë hyrëse tek tifoja abdominale ?

Portë hyrëse tek tifoja abdominale është mukoza e traktit gastro-intestinal.

Lexo me shume: Tifoja Abdominale

Kush eshte portë hyrëse tek tifoja abdominale ?,porta hyrese tek tifoja abdominale,tifoja dhe porta hyrese,

Kush eshte portë hyrëse tek tifoja abdominale ?

Portë hyrëse tek tifoja abdominale është mukoza e traktit gastro-intestinal.

Lexo me shume: Tifoja Abdominale

Kush eshte portë hyrëse tek tifoja abdominale ?,porta hyrese tek tifoja abdominale,tifoja dhe porta hyrese,

Namazi

Syzat