Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kush janë si portë hyrëse tek Ethet Hemorragjike Krime-Kongo ?

Janë mukozat e dukshme (goja, sytë, hunda) dhe lëkura e lënduar (plagët e hapura në lëkurë kur bien në kontakt me gjakun e të sëmurit).

Porta hyrese, Ethet hemorragjike Krime-Kongo, Semundjet Infektive, 
Janë mukozat e dukshme (goja, sytë, hunda) dhe lëkura e lënduar (plagët e hapura në lëkurë kur bien në kontakt me gjakun e të sëmurit).

Porta hyrese, Ethet hemorragjike Krime-Kongo, Semundjet Infektive, 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat