Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Bifurkacioni. Show all posts
Showing posts with label Bifurkacioni. Show all posts

Pse është i njohur lumi i Nerodimes?

Lumi i Nerodimes është i njohur për bifurkacionin e tij. 

Ujërat e këti lumi ndahen në dy drejtime dhe derdhen në dy dete, në Detin e Zi dhe në Detin Egje.

ku derdhet lumi Nerodime,lumi i Nerodimes,bifurkacioni i vetem ne evrope,bifurkacioni i vetem ne ballkan
Lumi i Nerodimes është i njohur për bifurkacionin e tij. 

Ujërat e këti lumi ndahen në dy drejtime dhe derdhen në dy dete, në Detin e Zi dhe në Detin Egje.

ku derdhet lumi Nerodime,lumi i Nerodimes,bifurkacioni i vetem ne evrope,bifurkacioni i vetem ne ballkan

Namazi

Syzat