Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sistemi i komunikimit

Sistemi i komunikimit

Sistemi i komunikimit Komunikimi është proces i cili përfshinë formulimin,transmetimin,pranimin dhe interpretimin e informatës. Pra sistemet nuk komunikojn të dhëna vetëm njerëzit komunikojn. Sistemet transferojn të dhëna nga një sistem në sistemin tjetër në distancë dhe këtë e bëjnë në një shpejtësi të madhe.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more