Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Austria. Show all posts
Showing posts with label Austria. Show all posts

Ku gjendet Austria ?Austria ndodhet në pjesën qendrore të Evropës apo në veri të Italisë dhe Sllovenisë.


Austria ndodhet në pjesën qendrore të Evropës apo në veri të Italisë dhe Sllovenisë.

Namazi

Syzat