Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sistemet inteligjente te drejtimit te transportit

Çfarë funksionesh kryejnë sistemet inteligjente të drejtimit të transportit ?

Çfarë funksionesh kryejnë sistemet inteligjente të drejtimit të transportit ?  Në vendet ku komunikacioni është shumë i dendur dhe ku drejtimi i tij nuk është i mundur me mjetet e zakonshme përdoren sistemet inteligjente të udhëheqjes dhe të rregullimit të transportit. Këto sisteme janë bërë të pazëvendsueshme në rregullimin e komunikacionit në qytete të mëdha, hyrje në tunele, ura, autostrada dhe vende të tjera.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more