Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Zbatica

Çka është Zbatica ?

Çka është Zbatica ?

Gjatë 24 orëve në oqeane dhe dete vërehen dy ngritje dhe ulje të nivelit të detit.
 Dukuria e uljes quhet zbatice.
ceshte zbatica, cfare eshte zbatica, cka eshte zbatica, ceshte zbatice, zbatica

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more