Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shendeti

Pirja e duhanit kercenim per shendetin dhe jeten

 Pirja e duhanit kercenim per shendetin dhe jeten Shkenctaret thone se kur nje person qe fillon duhanin ne moshe te re, ai e ka me veshtire se sa te tjeret per te hequr dore prej tij. Studimet e meparshme e dhe te tashme kane treguar se adoleshentet jepen shume pas duhanit. Cilido qofte efekti i nikotines fillimisht ne organizmin e njeriut, efetet negative jane me te vogla tek adoleshentet dhe te te rinjet se sa te te rriturit dhe kjo i bene ata ta pijne me teper duhanin.  Kur duhani pihet per dekada te tera dhe ne trup hyjne elementet helmuese pikerisht kjo shkurton jeten. Pra nuk eshte vetem nikotina, por eshte ekspozimi i vazhdueshem ndaj elementeve te tjere te rrezikshem te duhanit ajo qe demton njeriun. Duhani kercenim per jeten, jeta dhe duhani, vdekja nga duhani, kercenimi nga duhani,lenja e duhanit 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more