Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Promovimi shëndetësor

Çka është promovimi shëndetësor ?

Çka është promovimi shëndetësor ? Promovimi shëndetësor nënkupton një seri të masave për përparimin e shëndetit ekzistues të popullatës, sigurimi i kushteve të jetesës, të punës dhe rekreacionit, në mënyrë që të mundësohet jo vetëm ruajtja e shëndetit ekzistues por edhe që ky shëndet të përparoj. ceshte promovimi shendetesor, cka eshte promovimi shendetsor, cfare eshte promovimi shendetsor, promovimi shendetsor shqip, promovim shendetsor shqip, qka osht promovimi shendetsor

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more