Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Seizmologjia

Çka është Seizmologjia ?

Çka është Seizmologjia   ? Shkenca e cila merret me studuimin e tërmeteve, të proceseve dhe dukurive në lidhje me to quhet seizmologji , ( greq. Seismos-lëkundje dhe llogos shkencë). cfare eshte seizmologjia,cka eshte seizmologjia, ceshte seizmologjia,seizmologji shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more