Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Distrofia yndyrore. Show all posts
Showing posts with label Distrofia yndyrore. Show all posts

Cilat janë organet që vuajnë nga distrofia yndyrore ?


Cilat janë organet që vuajnë nga distrofia yndyrore ?

Nga distrofia yndyrore vuajnë:zemra,mëlçia,veshka,shpretka,skeleti etj.

Cilat janë organet që vuajnë nga distrofia yndyrore ?

Nga distrofia yndyrore vuajnë:zemra,mëlçia,veshka,shpretka,skeleti etj.

Ku prezantohet distrofia yndyrore ne formen me tipike ?


Ku prezantohet distrofia yndyrore ne formen me tipike ?

Distrofia yndyrore ne formen me tipike prezantohet ne: Mëlçi,veshka dhe miokard.

Ku prezantohet distrofia yndyrore ne formen me tipike ?

Distrofia yndyrore ne formen me tipike prezantohet ne: Mëlçi,veshka dhe miokard.

Namazi

Syzat