Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Vjersha për pranverën. Show all posts
Showing posts with label Vjersha për pranverën. Show all posts

Vjershe per pranveren nga Elmedina Berisha - Kaçanik
  
Pas bardhësisë dhe acarit
Dielli rrezon dhe erdhi behari
Vishen kodrat me jeshile
Çelin lulet me ngjyra të ndryshme

Dallëndyshet vijnë në dritare
Zogjitë cicërojnë nëpër livadhe
Fëmijët të gëzuar
Dalin e luajnë duke kënduar.

Vajzat e vogla mbledhin lule
Nëpër male e nëpër fusha
Hedhin valle të gëzuara
Dhe kërcejnë sikur drenusha
         
Vjershe nga Elmedina Berisha - Kaçanik
vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera vjershe,vjersha shqip per pranveren, vjersha, vjershe, poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,per pranveren,pranvera,pranvere,pranvere,pranverat,
loading...  
Pas bardhësisë dhe acarit
Dielli rrezon dhe erdhi behari
Vishen kodrat me jeshile
Çelin lulet me ngjyra të ndryshme

Dallëndyshet vijnë në dritare
Zogjitë cicërojnë nëpër livadhe
Fëmijët të gëzuar
Dalin e luajnë duke kënduar.

Vajzat e vogla mbledhin lule
Nëpër male e nëpër fusha
Hedhin valle të gëzuara
Dhe kërcejnë sikur drenusha
         
Vjershe nga Elmedina Berisha - Kaçanik
vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera vjershe,vjersha shqip per pranveren, vjersha, vjershe, poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,per pranveren,pranvera,pranvere,pranvere,pranverat,

Pranvera vjershe nga Arta Fejzullahu


Pranvera vjershë nga Arta Fejzullahu

Erdh pranvera me plot gëzim
Çelin lule me gjelbrim

Fëmijët luajnë
Kanë gëzim dhe hare
Shpezët shtegëtarë
Vijnë tek ne.

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar poashtu bukur nga Arta Fejzullahu.Vjersha dhe poezi shqip per pranveren,pranvera vjersha dhe poezi shqip,poezi shqip per pranvere,pranvera po vjen poezi,pranvera erdhi vjersha shqip,vjersha per stinen e pranveres,pranvera vjershe,vjersha ne shqip per stinen e pranveres,pranvera vjershe
loading...

Pranvera vjershë nga Arta Fejzullahu

Erdh pranvera me plot gëzim
Çelin lule me gjelbrim

Fëmijët luajnë
Kanë gëzim dhe hare
Shpezët shtegëtarë
Vijnë tek ne.

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar poashtu bukur nga Arta Fejzullahu.Vjersha dhe poezi shqip per pranveren,pranvera vjersha dhe poezi shqip,poezi shqip per pranvere,pranvera po vjen poezi,pranvera erdhi vjersha shqip,vjersha per stinen e pranveres,pranvera vjershe,vjersha ne shqip per stinen e pranveres,pranvera vjershe

Pranvera- vjershe apo poezi nga Leonora Goga


Pranvera- vjershë nga Leonora Goga

Stinën e pranverës
O shumë e dua
Ringjallet natyra
E më gëzon mua

Çelin lulet e bukura
Zbukurohen livadhet
Zogjtë cicërojnë
Gëzojnë fushat e malet.

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar bukur nga Leonora Goga.Vjersha dhe poezi per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi te bukura per pranveren,pranvera vjersha shqip,vargje per pranveren,vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjersha per pranveren, poezi per pranvere, pranvera poezi, poezi per pranveren, vjershe pranvera, pranvera vjersha
loading...

Pranvera- vjershë nga Leonora Goga

Stinën e pranverës
O shumë e dua
Ringjallet natyra
E më gëzon mua

Çelin lulet e bukura
Zbukurohen livadhet
Zogjtë cicërojnë
Gëzojnë fushat e malet.

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar bukur nga Leonora Goga.Vjersha dhe poezi per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi te bukura per pranveren,pranvera vjersha shqip,vargje per pranveren,vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjersha per pranveren, poezi per pranvere, pranvera poezi, poezi per pranveren, vjershe pranvera, pranvera vjersha

Pranvera - vjershe nga Festina Berisha


Pranvera - vjershë nga Festina Berisha

Erdhi pranvera me gëzim
Në pranverë s'ka hidhërim

Një gëzim për çdo njeri
Pranvera sjell lumturi

Ti pranverë vjen si gjithnjë
Ne të duam pa kufi

O pranverë, o bukuri
Vendos çerdhe në çdo shtëpi

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo pranvern shkruar poashtu bukur nga Festina Berisha nga Ferizaji.Vjersha per pranveren,pranvera vjersha shqip,vjershe shqip per pranveren,poezi per pranvere,vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqipe,vargje per pranveren,vargje te bukura per pranveren online
loading...

Pranvera - vjershë nga Festina Berisha

Erdhi pranvera me gëzim
Në pranverë s'ka hidhërim

Një gëzim për çdo njeri
Pranvera sjell lumturi

Ti pranverë vjen si gjithnjë
Ne të duam pa kufi

O pranverë, o bukuri
Vendos çerdhe në çdo shtëpi

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per stinen e pranveres apo pranvern shkruar poashtu bukur nga Festina Berisha nga Ferizaji.Vjersha per pranveren,pranvera vjersha shqip,vjershe shqip per pranveren,poezi per pranvere,vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqipe,vargje per pranveren,vargje te bukura per pranveren online

Pranvera vjershe nga Adhurim KuqiVjersha per pranveren,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi,poezi dhe vjersha per pranveren,vjershe shqip per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,poezi per stinen e pranveres
Pranvera vjershë nga Adhurim Kuqi

Pranvera vjershë nga Adhurim Kuqi

Një zë i ëmbël jehon
Që nga gjumi më zgjon
Një zë bilbili
Që sjell aromë trndafili...

Pranvera lule e artë
Për çdo njeri ëndërr e zjarrtë
Kur vjen pranvera
Unë harroj stinët tjera

Luajnë fëmijtë si përherë
PËr ta është gjithmonë pranverë
Të jem i lumtur dhe i gëzuar
Pranverën për ta festuar

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar nga Adhurim Kuqi.Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi,poezi dhe vjersha per pranveren,vjershe shqip per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,poezi per stinen e pranveres
loading...


Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi,poezi dhe vjersha per pranveren,vjershe shqip per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,poezi per stinen e pranveres
Pranvera vjershë nga Adhurim Kuqi

Pranvera vjershë nga Adhurim Kuqi

Një zë i ëmbël jehon
Që nga gjumi më zgjon
Një zë bilbili
Që sjell aromë trndafili...

Pranvera lule e artë
Për çdo njeri ëndërr e zjarrtë
Kur vjen pranvera
Unë harroj stinët tjera

Luajnë fëmijtë si përherë
PËr ta është gjithmonë pranverë
Të jem i lumtur dhe i gëzuar
Pranverën për ta festuar

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar nga Adhurim Kuqi.Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi,poezi dhe vjersha per pranveren,vjershe shqip per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,poezi per stinen e pranveres

Erdhi pranvera- vjershë shkruar nga Korab Fazliu

Pranvera poezi shqip,poezi dhe vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveres,pranvera vjershe,vjershe per pranveren,pranvera vargje te bukura,vargje per pranveres,erdhi pranvere vjershe apo poezi
Pranvera

Erdhi pranvera- vjershë shkruar nga Korab Fazliu

Erdhi pranvera
Me lulëzim e gëzim
Prapë bilbili
Këndon pa pushim

Iku dimri
Pa hidhërim
Erdhi pranvera
N'vendin tim

Kjo eshte nje poezi apo vjershe e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar bukur nga Korab Fazliu.Vjersha dhe poezi te bukura per stinen e pranveres apo per pranveren.Pranvera poezi shqip,poezi dhe vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveres,pranvera vjershe,vjershe per pranveren,pranvera vargje te bukura,vargje per pranveres,erdhi pranvere vjershe apo poezi
loading...
Pranvera poezi shqip,poezi dhe vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveres,pranvera vjershe,vjershe per pranveren,pranvera vargje te bukura,vargje per pranveres,erdhi pranvere vjershe apo poezi
Pranvera

Erdhi pranvera- vjershë shkruar nga Korab Fazliu

Erdhi pranvera
Me lulëzim e gëzim
Prapë bilbili
Këndon pa pushim

Iku dimri
Pa hidhërim
Erdhi pranvera
N'vendin tim

Kjo eshte nje poezi apo vjershe e bukur per stinen e pranveres apo per pranveren shkruar bukur nga Korab Fazliu.Vjersha dhe poezi te bukura per stinen e pranveres apo per pranveren.Pranvera poezi shqip,poezi dhe vjersha per stinen e pranveres,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveres,pranvera vjershe,vjershe per pranveren,pranvera vargje te bukura,vargje per pranveres,erdhi pranvere vjershe apo poezi

Pranvera - vjershë nga Altina NikaVjersha, Vjersha për pranverën, Poezi,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi ne shqip,poezi dhe vjersha shqip,per pranveren poezi,vjersha nga nxenesit per pranveren,stina e pranveres poezi dhe vjersha
Pranvera

Pranvera - vjershë nga Altina Nika

Ja erdhi Pranvera
Me plot dashuri
U gëzuan pleqtë
U gëzua çdo fëmijë

Çeli trëndafili
Bilbili këngës ia tha
Me rroba të lehta
Jemi veshur tash...

Shih edhe : '' Vjersha për pranverën''

Kjo eshte nje vjershe e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar poashtu bukur nga Altina Nika nga Drenasi,Vjersha, Vjersha për pranverën, Poezi,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi ne shqip,poezi dhe vjersha shqip,per pranveren poezi,vjersha nga nxenesit per pranveren,stina e pranveres poezi dhe vjersha
loading...


Vjersha, Vjersha për pranverën, Poezi,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi ne shqip,poezi dhe vjersha shqip,per pranveren poezi,vjersha nga nxenesit per pranveren,stina e pranveres poezi dhe vjersha
Pranvera

Pranvera - vjershë nga Altina Nika

Ja erdhi Pranvera
Me plot dashuri
U gëzuan pleqtë
U gëzua çdo fëmijë

Çeli trëndafili
Bilbili këngës ia tha
Me rroba të lehta
Jemi veshur tash...

Shih edhe : '' Vjersha për pranverën''

Kjo eshte nje vjershe e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar poashtu bukur nga Altina Nika nga Drenasi,Vjersha, Vjersha për pranverën, Poezi,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi ne shqip,poezi dhe vjersha shqip,per pranveren poezi,vjersha nga nxenesit per pranveren,stina e pranveres poezi dhe vjersha

Pranverë - poezi nga Jozef Veseli


Pranverë - poezi nga Jozef Veseli

Kur vjen pranvera
Plot me gjelbërim
Gjithë botës
I jep shkëlqim

Pranverë e dashur
Eja krenare
Çdokush ta ka lakmi
Për rritën e mbarë

Kjo eshte nje poezi per pranveren apo stinën e pranverës shkruar bukur nga Jozef Veseli.Vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha per pranveren,pranvera vjersha,vjershe e bukur per pranveren,pranvera vjersha shqip per pranvere
loading...

Pranverë - poezi nga Jozef Veseli

Kur vjen pranvera
Plot me gjelbërim
Gjithë botës
I jep shkëlqim

Pranverë e dashur
Eja krenare
Çdokush ta ka lakmi
Për rritën e mbarë

Kjo eshte nje poezi per pranveren apo stinën e pranverës shkruar bukur nga Jozef Veseli.Vjersha dhe poezi per pranveren,pranvera poezi shqip,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha per pranveren,pranvera vjersha,vjershe e bukur per pranveren,pranvera vjersha shqip per pranvere

Pranvera -vjershë

Pranvera

Kaloi dimri, erdh pranvera
Me lulëzim
Erdh lejleku, dallëndyshja
Fluturim
Rritet bari vishet pylli
me blerim
hapet zemra e fëmijëve
plot gëzim.

vjersha per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,pranvera,stina e pranveres,shqip,vjersha shqip
loading...
Pranvera

Kaloi dimri, erdh pranvera
Me lulëzim
Erdh lejleku, dallëndyshja
Fluturim
Rritet bari vishet pylli
me blerim
hapet zemra e fëmijëve
plot gëzim.

vjersha per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,pranvera,stina e pranveres,shqip,vjersha shqip

Vjershë për pranverën

Ojë, pranverë, ojë bukuroshe,
Skej m`skej e qoshë em qoshe,
Bukurija të ndriqon,
Dashurija në ty lulzon,

Me Ty gëzohet kjo dynja,
Gjdo gjallesë në Ty gjen sefa,
Me ty gëzohen plakë e i ri,
Me Ty gëzohen nënë dhe fëmi,

Ngjallë gjallesa për bukuri,
Ke hare dhe shumë knaqësi,
Lulëzojn lulet gjithë sa ka,
Ti na vjenë pa ja nda,

Me Ty ringjallët çdo krijesë,
Cicërrojn shpendë në çdo pjesë
Lulëzojn lulet pa pushu,
Këndojn shpendët, gu, gu, gu,

Fluturojnë fluturat, flutorojnë...,
Lulë em lule, këngë këndojnë
Bletat punonëjse gjthë vallëzojnë,
Nepër lule mjalët tubojnë.

pranverë qingjatë, blerojnë,
S`bashku me delet në kullos shkojnë,
Duk kërcyar, duk ladruarë,
Me pranverë te bukur për tu gëzuar,

Të gjithë të presim me mallëzim,
Ti na vjen për shpetim,
Bjen gjëlbërim dhe çdo knaqësi
Na sjellë fryte dhe lumturi,

Në Praverë shkojm ku buron kroni,
Ku bind çdo send që ne e domi,
Te gjithë shkojn ujë me pi,
Dhe bariu me bagëti.

Cdo krijes mirë e dijë,
Se uji është jeta e tijë,
E pranvera bukuri,
Si për t`rritur, si për fëmijë.

Të bukura jan dhe stinët tjera,
Të gjitha i kan t` vetatë vlera,
Por ndër to si lulë plot erë,
Je më e bukura oj Pranverë

vjershe per pranveren,pranvera vjershe,vjersha per pranvere,pranvera vjershe,vjersha per pranveren
loading...
Ojë, pranverë, ojë bukuroshe,
Skej m`skej e qoshë em qoshe,
Bukurija të ndriqon,
Dashurija në ty lulzon,

Me Ty gëzohet kjo dynja,
Gjdo gjallesë në Ty gjen sefa,
Me ty gëzohen plakë e i ri,
Me Ty gëzohen nënë dhe fëmi,

Ngjallë gjallesa për bukuri,
Ke hare dhe shumë knaqësi,
Lulëzojn lulet gjithë sa ka,
Ti na vjenë pa ja nda,

Me Ty ringjallët çdo krijesë,
Cicërrojn shpendë në çdo pjesë
Lulëzojn lulet pa pushu,
Këndojn shpendët, gu, gu, gu,

Fluturojnë fluturat, flutorojnë...,
Lulë em lule, këngë këndojnë
Bletat punonëjse gjthë vallëzojnë,
Nepër lule mjalët tubojnë.

pranverë qingjatë, blerojnë,
S`bashku me delet në kullos shkojnë,
Duk kërcyar, duk ladruarë,
Me pranverë te bukur për tu gëzuar,

Të gjithë të presim me mallëzim,
Ti na vjen për shpetim,
Bjen gjëlbërim dhe çdo knaqësi
Na sjellë fryte dhe lumturi,

Në Praverë shkojm ku buron kroni,
Ku bind çdo send që ne e domi,
Te gjithë shkojn ujë me pi,
Dhe bariu me bagëti.

Cdo krijes mirë e dijë,
Se uji është jeta e tijë,
E pranvera bukuri,
Si për t`rritur, si për fëmijë.

Të bukura jan dhe stinët tjera,
Të gjitha i kan t` vetatë vlera,
Por ndër to si lulë plot erë,
Je më e bukura oj Pranverë

vjershe per pranveren,pranvera vjershe,vjersha per pranvere,pranvera vjershe,vjersha per pranveren

Vjershë për Pranverën


Iku dimri
Erdh pranvera
Çel manushaqja
Vallëzon shqerra

Pranverë e bukur
Vjen dhe shkon
Çelin lulet
Zogu këndon

Pranverë e dashur
Ti vjen vrap
Lule të bukura
Çelin në çdo hap


Shih edhe : '' Vjersha per pranveren''
vjersha per pranveren, pranvera vjershe, vjershe per pranvere, vjersha per pranvere, pranvera vjershe,vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjershe e bukur per pranveren,pranvera vjershe
loading...

Iku dimri
Erdh pranvera
Çel manushaqja
Vallëzon shqerra

Pranverë e bukur
Vjen dhe shkon
Çelin lulet
Zogu këndon

Pranverë e dashur
Ti vjen vrap
Lule të bukura
Çelin në çdo hap


Shih edhe : '' Vjersha per pranveren''
vjersha per pranveren, pranvera vjershe, vjershe per pranvere, vjersha per pranvere, pranvera vjershe,vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjershe e bukur per pranveren,pranvera vjershe

Pranvera


U shkri bora malit
Po afron pranvera
Doli lule-kaçja
Si ka dal’përhera

Fillon e del bari
Mbi sheshet e blera
Lozin mbi lëndina
Kecër edhe shqerra

Gjethi zu të çelet
Të gëzojë blerimi
Lozin dhe fatosat
Hidhen nga gëzimi

vjersha per pranvere, vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjersha te bukura per pranveren, pranvera vjershe, vjersha per pranveren, pranvera vjershe, pranvera vjershe, poezi per pranveren, vargje per pranveren, vargj pranvera, 
loading...

U shkri bora malit
Po afron pranvera
Doli lule-kaçja
Si ka dal’përhera

Fillon e del bari
Mbi sheshet e blera
Lozin mbi lëndina
Kecër edhe shqerra

Gjethi zu të çelet
Të gëzojë blerimi
Lozin dhe fatosat
Hidhen nga gëzimi

vjersha per pranvere, vjershe per pranveren, pranvera vjershe, vjersha te bukura per pranveren, pranvera vjershe, vjersha per pranveren, pranvera vjershe, pranvera vjershe, poezi per pranveren, vargje per pranveren, vargj pranvera, 

Namazi

Syzat