Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pranvera vjershe nga Adhurim KuqiVjersha per pranveren,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi,poezi dhe vjersha per pranveren,vjershe shqip per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,poezi per stinen e pranveres
Pranvera vjershë nga Adhurim Kuqi

Pranvera vjershë nga Adhurim Kuqi

Një zë i ëmbël jehon
Që nga gjumi më zgjon
Një zë bilbili
Që sjell aromë trndafili...

Pranvera lule e artë
Për çdo njeri ëndërr e zjarrtë
Kur vjen pranvera
Unë harroj stinët tjera

Luajnë fëmijtë si përherë
PËr ta është gjithmonë pranverë
Të jem i lumtur dhe i gëzuar
Pranverën për ta festuar

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar nga Adhurim Kuqi.Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi,poezi dhe vjersha per pranveren,vjershe shqip per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,poezi per stinen e pranveres


Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi,poezi dhe vjersha per pranveren,vjershe shqip per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,poezi per stinen e pranveres
Pranvera vjershë nga Adhurim Kuqi

Pranvera vjershë nga Adhurim Kuqi

Një zë i ëmbël jehon
Që nga gjumi më zgjon
Një zë bilbili
Që sjell aromë trndafili...

Pranvera lule e artë
Për çdo njeri ëndërr e zjarrtë
Kur vjen pranvera
Unë harroj stinët tjera

Luajnë fëmijtë si përherë
PËr ta është gjithmonë pranverë
Të jem i lumtur dhe i gëzuar
Pranverën për ta festuar

Kjo eshte nje vjershe apo poezi e bukur per pranveren apo stinen e pranveres shkruar nga Adhurim Kuqi.Vjersha per pranveren,poezi per pranveren,pranvera poezi,vjersha shqip per pranveren,pranvera poezi,poezi dhe vjersha per pranveren,vjershe shqip per pranveren,vjersha per stinen e pranveres,poezi per stinen e pranveres
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat