Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Polakizuria

Çka është polakizuria ?

Çka është polakizuria ?

Polakizuria – karakterizohet me urinim të shpeshtë (inflamacioni i uretrës dhe fshikëzës urinare, neuropatitë).Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,polakizuria,polakizuri,polakizurite

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more