Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ekologjia. Show all posts
Showing posts with label Ekologjia. Show all posts

Shuma e nderveprimit te organizmit ne mjedisin e tij fizik dhe organizmat e tjer emertohet si:

Shuma e nderveprimit te organizmit ne mjedisin e tij fizik dhe organizmat e tjer emertohet si:

a)Valence ekologjike
b)Nishe ekologjike
c)Konkurence
d)Kompeticion
Shuma e nderveprimit te organizmit ne mjedisin e tij fizik dhe organizmat e tjer emertohet si:

a)Valence ekologjike
b)Nishe ekologjike
c)Konkurence
d)Kompeticion

Çka është ekologjia?

Çka është ekologjia?
  

Еkоlоgјia është disiplinë biologjike dhe sociologjike shkencore e cila i studion marrëdhëniet e organizmave biologjikë dhe llojet (ekologjia natyrore), përkatësisht e njeriut, grupeve shoqërore dhe bashkësive (ekologjia humane ose sociale) me mjedisin natyror (biofizik).

ceshte ekologjia,cfare eshte ekologjia,cka eshte ekologjia, ekologjia shqip, cka quajme ekologji, cka studion ekologji, cka studion ekologjia, ekologjia shqip, ekologji
Çka është ekologjia?
  

Еkоlоgјia është disiplinë biologjike dhe sociologjike shkencore e cila i studion marrëdhëniet e organizmave biologjikë dhe llojet (ekologjia natyrore), përkatësisht e njeriut, grupeve shoqërore dhe bashkësive (ekologjia humane ose sociale) me mjedisin natyror (biofizik).

ceshte ekologjia,cfare eshte ekologjia,cka eshte ekologjia, ekologjia shqip, cka quajme ekologji, cka studion ekologji, cka studion ekologjia, ekologjia shqip, ekologji

Namazi

Syzat