Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Amputacioni. Show all posts
Showing posts with label Amputacioni. Show all posts

Çka është amputacioni ?


Çka është amputacioni ?

Amputacioni është ndërhyrje operatore ireverzibile dhe radikale që nënkupton heqjen e një pjese të një anësie në vazhdim të kockës.

qka eshte amputimi,cka eshte amputacioni,qfare eshte amputacioni,qka jane amputacionet,ceshte amputacioni,qfare quajme amputacion,amputimi shqip,definicioni,perkufizimi,

Çka është amputacioni ?

Amputacioni është ndërhyrje operatore ireverzibile dhe radikale që nënkupton heqjen e një pjese të një anësie në vazhdim të kockës.

qka eshte amputimi,cka eshte amputacioni,qfare eshte amputacioni,qka jane amputacionet,ceshte amputacioni,qfare quajme amputacion,amputimi shqip,definicioni,perkufizimi,

Namazi

Syzat