Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hakeri. Show all posts
Showing posts with label Hakeri. Show all posts

Çka është hakeri ?

Hakeri është personi i cili futet në sistemin e huaj kompjuterik në mënyrë të paautorizuar me qëllim të sigurimit të të dhënave të mbrojtura në mënyrë të posaçme por edhe për manipulimin dhe asgjësimin e tyre.

eng/en: hacker

ceshte hakeri,cka eshte hakeri,cfare eshte hakeri,hakeri shqip,hakeri eshte,cka quajme haker,cfare quajme haker,haker shqip,hakeri ne gjuhen shqipe,
Hakeri është personi i cili futet në sistemin e huaj kompjuterik në mënyrë të paautorizuar me qëllim të sigurimit të të dhënave të mbrojtura në mënyrë të posaçme por edhe për manipulimin dhe asgjësimin e tyre.

eng/en: hacker

ceshte hakeri,cka eshte hakeri,cfare eshte hakeri,hakeri shqip,hakeri eshte,cka quajme haker,cfare quajme haker,haker shqip,hakeri ne gjuhen shqipe,

Namazi

Syzat