Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gjenetika. Show all posts
Showing posts with label Gjenetika. Show all posts

Çka eshte gjenetika ?


Çka eshte gjenetika ?

Gjenetika (nga greq. genno, γεννώ= lind, pjell) është degë e biologjisë e cil astudion gjenet, trashëgiminë, dhe ndryshimin e organizmave.

qka eshte gjenetika,qka quajme gjenetike,qfare eshte gjenetika,gjenetika shqip,qfare eshte gjenetika,gjenetika definicioni,perkufizimi

Çka eshte gjenetika ?

Gjenetika (nga greq. genno, γεννώ= lind, pjell) është degë e biologjisë e cil astudion gjenet, trashëgiminë, dhe ndryshimin e organizmave.

qka eshte gjenetika,qka quajme gjenetike,qfare eshte gjenetika,gjenetika shqip,qfare eshte gjenetika,gjenetika definicioni,perkufizimi

Namazi

Syzat