Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Cikloni. Show all posts
Showing posts with label Cikloni. Show all posts

Çka është Cikloni ?

Cikloni është erë e fuqishme dhe e shpejtë, që formohet nga lëvizja e ajrit si  shtjellë rreth një qendre me shtypje me të ulët dhe që shoqërohet me kohë të keqe e me reshje të shumta


qka eshte cikloni,cka eshte cikloni,ceshte cikloni,cfare eshte cikloni,qka quajme ciklon,qka jane ciklonet,cfare jane ciklonet,cka jane ciklonet,cikloni kuptimi
Cikloni është erë e fuqishme dhe e shpejtë, që formohet nga lëvizja e ajrit si  shtjellë rreth një qendre me shtypje me të ulët dhe që shoqërohet me kohë të keqe e me reshje të shumta


qka eshte cikloni,cka eshte cikloni,ceshte cikloni,cfare eshte cikloni,qka quajme ciklon,qka jane ciklonet,cfare jane ciklonet,cka jane ciklonet,cikloni kuptimi

Namazi

Syzat