Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Provimi pranues në Mjekësi

Provimi pranues në Mjekësi

Tani Programin Provimi pranues në Mjekësi mund t'a bleni edhe me metodën shumë të thjesht. Specifikat e programit Punon vetëm në kompjuterë dhe laptopë. Ka mbi 1500 pyetje.(Shtohen vazhdimisht) Pyetjet janë me spjegime. Pyetjet janë nga të gjitha afatet dhe poashtu janë të formulura edhe nga librat e kimisë dhe biologjisë së shkollës së mesme. Pas selektimit të përgjigjes jepet spjegimi përkatës. Pyetjet shfaqen çdo herë të ndryshme, poashtu edhe renditja e opcioneve është e ndryshme. Çmimi i programit: 10 euro Pas pagesës, dërgohet menjëherë programi në emailin tuaj. Programi do të jetë me username dhe paswordin që ju preferoni. Për informata tjera kontakto në viber, whatsapp ose telegram: +383 45 587 392

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more