Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Provimi pranues në Mjekësi

Tani Programin Provimi pranues në Mjekësi mund t'a bleni edhe me metodën shumë të thjesht.

Specifikat e programit

Punon vetëm në kompjuterë dhe laptopë.

Ka mbi 1500 pyetje.(Shtohen vazhdimisht)

Pyetjet janë me spjegime. Pyetjet janë nga të gjitha afatet dhe poashtu janë të formulura edhe nga librat e kimisë dhe biologjisë së shkollës së mesme.

Pas selektimit të përgjigjes jepet spjegimi përkatës.

Pyetjet shfaqen çdo herë të ndryshme, poashtu edhe renditja e opcioneve është e ndryshme.

Çmimi i programit: 10 euro

Pas pagesës, dërgohet menjëherë programi në emailin tuaj. Programi do të jetë me username dhe paswordin që ju preferoni.

Për informata tjera kontakto në viber, whatsapp ose telegram: +383 45 587 392
Tani Programin Provimi pranues në Mjekësi mund t'a bleni edhe me metodën shumë të thjesht.

Specifikat e programit

Punon vetëm në kompjuterë dhe laptopë.

Ka mbi 1500 pyetje.(Shtohen vazhdimisht)

Pyetjet janë me spjegime. Pyetjet janë nga të gjitha afatet dhe poashtu janë të formulura edhe nga librat e kimisë dhe biologjisë së shkollës së mesme.

Pas selektimit të përgjigjes jepet spjegimi përkatës.

Pyetjet shfaqen çdo herë të ndryshme, poashtu edhe renditja e opcioneve është e ndryshme.

Çmimi i programit: 10 euro

Pas pagesës, dërgohet menjëherë programi në emailin tuaj. Programi do të jetë me username dhe paswordin që ju preferoni.

Për informata tjera kontakto në viber, whatsapp ose telegram: +383 45 587 392
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat