Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Reportazhi

Çka quajmë reportazh

 Çka quajmë reportazh Reportazh quajmё pёrshkrimin artistik qё u bёhet ngjarjeve dhe njerёzve tё vёrtetё.   Reportazhet botohen nёpёr gazeta, revista, transmetohen nga radioja, dhe tё shoqёruar me filmime, edhe nga televizioni. qka osht reportazhi, qka quajme reportazh, cka eshte reportazhi, çka eshte reportazhi, fjala reportazh, cfare kuptimi ka fjala reportazhi shqip, c'eshte reportazhi, reportazh shqip, fjale shqipe, fjala shqipe,

Ç'është Reportazhi

Ç'është Reportazhi Reportazhi është gjini letrare e publicistikës, që pasqyron punën e veprimtarinë e një fushe ose ngjarje nga jeta e përditshme, të cilat gazetari i ka parë vetë. Reportazhet mund të jenë të gjata dhe të shkurta. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,reportazhi,reportazhet,reportazh  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more